Verzending & retour

Verzending

Bij Mr.Juice doen we ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestelling die op werkdagen voor 17:00 worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. In 99% van de gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd. Mocht het niet mogelijk zijn om uw bestelling op tijd te leveren dan stellen wij u hier van op de hoogte.

De verzendkosten bij Mr.Juice zijn gratis.

Retour

Bij Mr.Juice is het uiteraard mogelijk om uw bestelling te retourneren zonder opgave van reden (mits de verpakking nog gesealed is). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@mrjuice.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.


Heeft u het product al gebruikt maar bent u niet tevreden? Dan kunt u gebruik maken van onze ''niet goed? geld terug!'' garantie. Breng ons op de hoogte via info@mrjuice.nl en wij pakken uw bericht zo spoedig mogelijk op.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten en retourkosten (max 7,25) gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in een zo goed mogelijke staat aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mrjuice.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.